Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élet-Kapu Természetgyógyászati és Holisztikus Fórum Debrecen

 Kép

 


 
 

 

Csajbók Márta kézzel festett selyemkendő kiállítása a Romkertben folyamatosan megtekinthető!

 

 

- 2012. június. 24. Női misztérium játék Debrecenben

 

 


 

Női Kiteljesedés Misztérium Játék.

A párkapcsolat a boldogság egyik eszenciája. Mindannyian keressük, a lelki társunkat, vagy ha megtaláltuk, szeretnénk vele egyfelé nézni egyet akarni, és összhangban élni.

Oly sok mindent megéltünk már és végre társunk ölelő karjaiban szeretnénk élvezni ez előttünk lévő éveket. Végre megtalálni, megállapodni biztonságban lenni.

Ez a napon párkapcsolati feladatinkat, tartjuk fókuszban úgy, hogy többé ne húzzon vissza a múlt nehéz súlya.

Jelentkezés: 06 30-639-69-67

 

   Női Kiteljesedés Misztérium Játék!

Talán nem érted, hogy mi hiányzik még? Miért nem tudod megélni teljesen nőiességedet, pedig elmúltál már huszon..., harminc..., vagy még több? Játssz velünk egy napig! Derítsd fel, hogy hol veszett el az önbizalmad, mit (nem) hoztál otthonról! Nézz szembe vele, és legyen ez a múlté! A nap végére igazi nővé avatódsz, és el tudsz indulni egy olyan úton, amin mindíg is járni akartál! Segítségedre lesz egy meditációs cd is, melyet útravalóul kapsz tőlünk! Az egész napos tréning során egy intenzív, vezetett játék keretében feldolgozzuk a női lét egyes állomásait, Helyére tesszük az elveszett, elnyomott, elfojtott energiákat. Megéljük és megértjük a nőiség misztériumát. 

 

 Kép

 

 

 

 

 Mi a nőiesség?

  Ez egy jó kérdés. Egy megfoghatatlan minőség, érzelem és állapot. Mi a nő, a női szerep és hogyan tudunk ebben kiteljesedni? Sokan mondják, hogy a nő az anya. De mi van az olyan hölgyekkel, akiknek nem volt, nincs párkapcsolatuk vagy nem szülnek gyermeket? Ők ezt a fajta teljességet nem élik vagy nem élhetik meg? Vajon csak egy párkapcsolat, vagy az anyai szerep az, amely hozzájuttat bennünket a nőiség érzéséhez? Esetleg ez a lényegiség túllép eme határokon, beolvasztva ezeket a szerepeket és még sok más női megnyilvánulást, hogy egy Egységként létezzen tovább?

 A lényeg az lenne, hogy tudjunk úgy élni, mint minőség, úgy mint béke, harmónia, egyensúly, befogadás, elfogadás, szeretet. Úgy is, mint érző lény,  mint szerelem, megbocsájtás, nevetés, boldogság. Majd, mint kiteljesedett állapot, mint egység, minden, ami elfogad bennünket feltétel nélkül, hiszen a nők alapvető feladata az elfogadás, a béke megteremtése, a harmónia létrehozása kicsiben és nagyban.

 A nőt a nőiesség eszközei segítik ennek a karmikus feladatnak  az elvégzésében segíti őt a lágyság, finomság, a segítségnyújtás, a türelem, a vigaszadó képesség.

A nő feladata a háborgó tengeren csendes szigetecskének lenni, a kopár sivatagban oázisnak lenni. A nő a vigaszt nyújtó, ezáltal válik a  a férfi oltalmazóvá!

Életünk különböző állomásain meg-megkopnak képességeink, mire felcseperedünk nagyon messzire kerülhetünk saját lényegünktől!

Az emberiség olyan korszakokat élt át, amilyenekben sorra veszítették el az emberek
női egyéniségüket és a férfiak férfiúi mivoltukat. Nagy igény van arra, hogy visszataláljunk nemi szerepeinkhez!    

Itt az idő, hogy tegyünk érte valamit! Ez a dolog nem egyszerű. Az ember lánya könnyen eltévedhet az útvesztőben!

Kép
A NŐI KITELJESEDÉS MISZTÉRIUM JÁTÉK arra hivatott, hogy a női létünk sérüléseit felderítsük és ezáltal megoldjuk, túllépjünk rajta és kiteljesedjünk!

Fontos számunkra ez párkapcsolatainkban, családi és emberi kapcsolatainkban, fontos ez munkánkban és az életünk minden területén. Sokszor olyan dolgok húznak vissza bennünket a kiteljesedéstől, az önmegvalósítástól, a  karmikus feladataink megvalósításától, amikre nem is gondolunk. Tudomásul kell vennünk egy nőnek nőként kell élnie, nőként kell érvényesülnie, sikereket, boldogságot, párkapcsolatot, anyaságot  és akár az anyagiakat is megteremtenie. Ehhez elengedhetetlenül fontos tisztázni azt, kik is vagyunk mi nők!

  Kis létszámú csoportokat indítunk, (max. 10 fő!) Kb 9-től 17 óráig tart. A nap egy meditációval kezdődik, következőkben egy helyzetgyakorlat segítségével feltérképezzük az életed, megkeressük elakadásaidat.

Ezek után, vezetett játék keretében megszemélyesítjük és feloldjuk ennek az emléknek, emlékeknek a  súlyát. Továbblépve egy átlényegítő misztérium játékban feloldjuk a történteket!

  A végén személyesen megbeszéled (kettesben) a veled történteket az általad átélt élményeket a terapeutával.

Egy meditációval záródik a nap!

Helyszín Debrecen Blaháné utca 5. sz

Élet-Kapu Természetgyógyászati Rendelőben.

Megfelelő létszám esetén vidéken is megtartjuk!

Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal és írjon a nanid@tvn.hu címre. Elérhetőséget adjanak, ahová tájékoztatást tudunk küldeni!

                                   Ára:  Debrecenben 10.000 Ft

Vidéken: 14.000ft (helyszinfüggő)

Kép

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Női Misztérium Játék

(Mona, 2009.07.27 00:10)

Kedves Tünde!
Konkrét időpont: szeptember 19. szombat 9-17-ig
Debrecenben, a Blaháné u. 5. sz. alatti Élet-Kapu Rendelőben. Ára: 10.000. Ft. Jelentkezés szept. 15-ig (3000Ft)előleg befizetéssel! Igény esetén, ha összejön 8 fő, korábbi időpont is egyeztethető velünk! Várjuk jelentkezésed! Gyere :D Szeretettel: Manzákné Mona

Bicske

(Tünde, 2009.07.20 15:39)

Jól hangzik, egyéb részletek is érdekelnének.Mennyibe kerül? Hol rendezik meg helyileg?Mi a pontos cím?Mikor?Köszönöm a választ.

 

 

ProfilképElérhetőség

Nánási Andrea
06-30-639-69-67
nanasiandrea7@gmail.com
Magyar Mónika
06/30-33-55-775
magyar.monika1@gmail.com

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Április / 2021 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 225606
Hónap: 2168
Nap: 38