Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
  ÉLET-KAPU FÓRUM
(volt TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI
ÉS HOLISZTIKUS RENDELŐ)

 

konyvbemutato-12.11.--4-.jpg

 

 

Magyar Mónika

Speciális tanácsadó, Women's Cream tanácsadó

Tel: +36 30 33 55 775

 

Bemutatkozás:

Agykontroll tanfolyamot végeztem 1990-ben. Reiki I. és II. beavatáson 2000-ben vettem részt. Irodavezetőként dolgoztam 8 évig egy biztosítónál, ahol nyilvánvalóvá vált, hogy az embereknek sokat lehet segíteni megfelelő hozzáállással, optimizmussal, segíteni akarással. 2005-2006-ban a Metafizikai Akadémia I. és II. évfolyamán metafizikai pszichoterapeuta (speciális tanácsadó) képesítést szereztem. Természetgyógyász 2007-2008-ban lettem.

Nánásiné Lókodi Andreával és néhány segítővel 2003-tól 2008. év végéig működtettük Debrecenben –a Turmalin Életmódcentrumban- az Önzetlen Szeretetszolgálatot, melyen ingyenesen lehetett részt venni. Ez a lehetőség nagy segítséget nyújtott számomra az addig megszerzett tudásom napi gyakorlatba való átültetésében.

Az önismereti tréninget 2007-ben, a reinkarnációs tréninget 2008-ban óriási lelkesedéssel kezdtem. Nagyon fontos életünkben, a boldogulásunkhoz, az előttünk álló élethelyzetek sikeres megoldásához, a reális önismeret. Ki vagyok én? Mik a motivációim, milyen hitrendszerek, hiedelemrendszerek alapján működtetem életem? Minden belőlünk indul ki és minden értünk van, minket szolgál. Ennek felismerésében és a mindennapokban való alkalmazásában kívánunk segítséget nyújtani az „útkeresőknek”.

Specialitás: Hiszem, hogy az adódó élethelyzeteknél a probléma gyökerére visszavezetve, azt tudatosítva-feloldva mindenki számára elérhető, hogy jól érezze magát a bőrében, sikeres és örömteli kapcsolatai, élete legyen. Életünk teljesebbé és harmonikusabbá válhat.

                                                           

Csajbók Márta

Művésznagykövet, természetgyógyász,  speciális tanácsadó, mandalakészítő

Tel: 06/30-973-4055

 

Bemutatkozás:

Természetgyógyászati végzettségemet 2004 tavaszán szereztem. Már évekkel ezelőtt érdekelt az ember, mint testi és lelki lény. Hiszem, hogy az ember betegségeit egyszerre kell a testen és a lelken keresztül gyógyítani. Hosszú utat jártam be, míg a saját életem jobbá tételéért végzett munka során egyszer odáig eljutottam, hogy felvállaljam mások életének pozitív irányba történő változtatását.

A kilencvenes évek közepén kezdtem foglalkozni a reinkarnációval, majd a REVITAL Alapítvány megbízásából másfél évig egy klub vezetői asszisztense voltam. Ez a klub azoknak próbált segítséget nyújtani, akik halálközeli élményt, testen kívüli tapasztalatot vagy megmagyarázhatatlan eseményt éltek át. Eközben Budapestre jártam a LOGOSZ magánegyetemre, ahol vallásfilozófiát, pszichológiát és vallástörténetet tanultam. Ez segített abban, hogy az emberiséget, mint egységet lássam és segítsem az egyénekben a felismerést arról, hogy egyenlőek vagyunk. 1996-ban elvégeztem az Agykontrollt, majd néhány év múlva a REIKI-t. Ezután kezdtem foglalkozni az emberi testtel. 2004-ben a szakterületem a reflexológia (talpmasszázs) lett. A reflexológiát nagyon jó eszköznek tartom a szervezet állapotának felméréséhez, kezeléséhez. A testmasszázs több fajtáját ismertem meg, majd elvégeztem a radiesztéziát is, mellyel a káros földsugárzásokat lehet felmérni, valamint fitoterapeuta végzettséget is szereztem. A természetgyógyászati munkát 2011 őszén fejeztem be végleg. Számomra talán mégis a legkedvesebb a metafizikai pszichoterápia, amit 2005-ben végeztem el. Úgy érzem, ezzel tudok a legeredményesebben segíteni és a problémák valódi gyökereit megtalálni. Ezt a tevékenységet kollégáimmal, csoportos terápiában végzem még ma is. A hobbim a rajzolás és a festés, amit jelenleg elsősorban mandalák készítésében végzek és végeztetek, melyet elemzek is, ezzel segítve az érdeklődőket önmaguk mélyebb megismeréséhez. 2008-ban elvégeztem a lakberendezői iskolát is, és lassan visszatértem az alkotóművészethez. Jelenleg a Hobby Művészellátó művésznagykövete vagyok. Különböző technikákat oktatok. Fő tevékenységem ezen a területen a selyemfestés. Munkám 90%-át saját kézműves webáruházam irányítása teszi ki. Maradék időmben egyetemre járok. 2010-ben kezdtem a Debreceni Egyetem szabad bölcsész karán az esztétika szakot, melyet levelezőn végzek.

                                                     

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Nánási Andrea
06-30-639-69-67
nanasiandrea7@gmail.com
Magyar Mónika
06/30-33-55-775
magyar.monika1@gmail.com

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2022 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 232542
Hónap: 1660
Nap: 72