Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Women's Cream

mexikói yam gyökér kivonattal 

1150165_526998470705485_1616476942_n.jpg

 A Norvégiában már 18 éve sikeresen alkalmazott Women’s Cream egy wild yam nevezetű dél-amerikai növényből kivont hatóanyagot tartalmaz.  

Egy olyan fejlesztés, amely egy természetben előforduló növény hatóanyagával képes a petefészkünk által termelt hormonnal egy az egyben megegyező hatóanyagot bejuttatni és ezáltal az eltolódott hormonális egyensúlyt helyreállítani.

A NŐI TESTET KÉT FONTOS NEMI HORMON SZABÁLYOZZA

AZ ÖSZTROGÉN ÉS A PROGESZTERON

 E KÉT HORMON KAPCSOLATA ÉS EGYENSÚLYA határozza meg

NŐGYÓGYÁSZATI EGÉSZSÉGÜNKET

 balance.jpg

Az ösztrogén provokáló hormon

 a progeszteron ellensúlyozó hormon.

A két hormonról:

Ösztrogén: első számú női nemi hormon (ösztradiol, ösztriol, ösztron). Felelős a másodlagos női jegyek kifejlődéséért (mellek, méh…) felelős a menstruáció létrejöttéért. A ciklus első felében van jelen. Petefészekben termelődik. Zsírsejtekben raktározódik, szaporodik és nem ürül ki.

Progeszteron: nemcsak nemi hormon, mindennemű emlős termeli. Ellensúlyozó hormon, az ösztrogén ellensúlyozója. Petefészekben és kis mennyiségben a mellékvesékben termelődik. A ciklus második felében van jelen, peteérés után termelődik. Napi 20 mg-ot kellene, hogy termeljen egy egészséges nő petefészke az egyensúly fenntartása érdekében. Latin neve: PRO-GESTATION, azaz PRO=valamiért és GESTATION=teherbeesés.

  Ára: 9.500 Ft.

 Adagolása egyénenként eltérő, 1-3 hónapig lehet elegendő. 

Ez a személyes beszélgetéskor, állapotfelméréskor kiderül.

A honlapon szereplő termékek nem gyógyszerek ezért a hivatalos hatósági szabályozásnak megfelelően nem állítjuk hogy a termék betegségek kezelésére megelőzésére és gyógyításra alkalmas.  Az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A felsorolt élettani hatások és a betegségekkel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak és nem a termékre. Az információk a fogyasztók általános tájékoztatását és az ismeretterjesztést szolgálják. Nem tekinthetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Termékeink használatát ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, szakemberrel. Nem tekinthetők bizonyítéknak a pozitív tapasztalatok, vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően is reagál. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, anyagaiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.

"Szia Mónika! Egy éve találkoztunk először, jót beszélgettünk. 3 hónapja voltam nőgyógyásznál és megállapította, hogy a mióma már teljesen belelapult a méhfalba, azt mondta ezt már nem is lehet miómának nevezni. Olyan boldog voltam a hír hallatán, hogy sírtam örömömben! A vérzésem teljesen visszaállt a normál mennyiségre, nincsenek alvadékos darabok, nem fáj a fejem és a hasam mikor megjön.

Hálásan köszönöm a segítségedet! Hálás köszönettel: Edit"

 

Mi kellene ahhoz, hogy rátalálj a Neked működőre? 

Úgy érzed nem tudod mi számodra a leghatékonyabb, komplex megoldás?

Segítek Neked is. 

 2013-08-26-19.47.32.jpg

MAGYAR MÓNIKA

30/ 33 55 775

 magyar.monika1@gmail.com 

Egyénre szabott konzultáció!

Folyamatos nyomonkövetés!

 VIDÉKRE IS!     KÜLFÖLDRE IS!    UTÁNVÉTTEL IS!

Szia Mónika! Már alig vártam, hogy írhassak Neked. Kb. 3 hónapja találkoztunk, amikor is egy kolléganőmmel mentünk el hozzád. Már egy fél éve is ajánlott Téged egyébként, nagyon szimpatikus voltál neki. 2 éve szeretnénk már a férjemmel gyermeket, de eddig sehogy sem sikerült összehozni. Már úgy el voltam keseredve.

Aztán megérett a helyzet, felkerestelek Téged. TE vagy a második, akivel megosztom örömöm: kisbabát várok! A férjem már tudja és madarat lehet vele fogatni. Őszinte lehetek? Egyáltalán nem hittem ebben az egészben és most gyermeket várok, valóra vált az álmom! Köszönöm, ezerszer köszönöm!  Örömmel várjuk a karácsonyt, immár hármasban. Szeretetteli karácsonyt és áldott új évet kívánunk Neked és Családodnak! Ölelés: Heni és családja.

Felszabadultan és örömteli módon, 

a maga teljességében

éld meg Te is a Nőiességed!

397781_478837908854875_1564609331_n.jpg

"Szia Mónika!

Gondoltam leírom, mi újság velem. Már jó ideje, hogy először találkoztunk, több mint 1,5 éve, de az életem alapjaiban változott meg. Újra Nőnek érzem magam, kivirultam. A problémáim megszűntek (ciklus gondok, deréktáji hízás, pms, nulla libidó) Olyan jól érzem magam, mint még 20 éves koromban sem. Kinyílt számomra a világ. Imádom azt, hogy Nő vagyok! Neked is szép napot! Ja, küldtem hozzád ismerősömet, akinek cisztája van.  Ölel: Kati Sopronból."

 
Mik azok a hormonok? 

A hormonok létfontosságú jelhordozó molekulák (kémiai hírvivők), melyek befolyásolni képesek és hivatottak a sejtek működését, ezáltal az élőlények életfolyamatait szabályozzák.

Így a hormonok az emberi szervezet „postásai”, melyek üzeneteket és feladatokat kézbesítenek sejtek között. 

Az emberi szervezet hormonjai: hipotalamusz hormonjai, agyalapi mirigy hormonjai, pajzsmirigy hormonjai, mellékpajzsmirigy hormonjai, hasnyálmirigy hormonjai, mellékvese hormonjai, és a nemi hormonok. 

"Szia! Kb.1 éve találkoztunk először. Régebben  sötét csomós vérzésem volt . Most már eljutottam odáig, hogy tiszta piros vérzést tapasztaltam. Azóta is ez a megszokott. 4 cm körüli miómát vissza zsugorította ez alatt az 1 év alatt .A bőröm kötőszövete feszesebb rugalmasabb mióta megismertelek... Rita Vas megye"    

Mi az a hormonális egyensúlytalanság? 

Akkor beszélünk hormonális egyensúlytalanságról, amikor a női szervezet 2 legfontosabb hormonja (ösztrogén és progeszteron) között megszűnik az egyensúly és ezáltal más hormoncsoportok és szervek munkája is veszélybe kerülhet. 

A hormonok összességére úgy kell gondolnunk, mint egy nagy szimfonikus zenekarra, akik egy nagyon komoly és érzékeny összhangban dolgoznak és működnek együtt. Gondoljunk bele, ha az Első és Másod Hegedűs nem megfelelően végzi a dolgát, netán a Másodhegedűs rosszul lesz és leesik a színpadról, a teljes előadás veszélybe kerül. 

 

Kedves Móni! 

Azért kerestelek meg, mert sajnos, legnagyobb bánatomra, HPV szemölcseim lettek, amiktől sehogyan sem bírtam megszabadulni. Kipróbáltam mindent, semmi nem segített. Már több mint fél éve kínlódtam vele, önbizalmam a béka feneke alá süllyedt, még embernek sem éreztem magam, nemhogy fiatal (24! éves) nőnek. Ekkor találtam rád és igaz, hogy nem volt egyszerű, de teljesen megszabadultam a ronda kis dögöktől.

Már több mint 2 hónapja teljesen tünetmentes vagyok és olyan jól érzem magam, mint még soha. Köszi szépen a segítséget, hogy hittél bennem, hogy meg lehet ebből a szégyenből gyógyulni. Most van egy új kapcsolatom, már mertem nyitni a fiúk felé újra, itt a nyár és élvezem az életem. Puszi! Dalma

osztrogenbomba_no_lanya.jpg


Kinek segíthet a Women's Cream? 
 

 Olyan nőknek, akiknél  hormonális egyensúlytalanság illetve az abból kialakult következő állapotok vagy betegségek egyike áll fenn: 

* Auto-immun betegségek: Lupus (SLE), 1-es Diabetes Mellitus, Scle Mult., Hashimoto, stb 
* Mellcsomók (jóindulatú fibrociszták), mellfeszülés, mellrák 
* Méh MIÓMÁK, méhnyakrák (P3-P4-P5), endometriális (méh) rák 
* PAJZSMIRIGY alulműködés vagy elégtelenség 
* Alacsony libidó 
* Depresszió, ingerlékenység, szorongás, pánikbetegség 
* Indokolatlan súlygyarapodás, kifejezetten hason vagy csípőn és combokon 
* Krónikus hajhullás 
* MIGRÉN, krónikus fejfájás 
* Vérrög képződés (trombózis, embólia, agyvérzés) 
* MEDDŐSÉG vagy vetélés 
* PMS: ingerlékenység, fejfájás, alhasi görcsök, mellfeszülés, depresszió 
* MENOPAUZA (KLIMAX): hangulatváltozások, alvászavar, hőhullámok, izzadás, súlygyarapodás, homályos gondolkodás 
* Csontritkulás (menopauza előtti csontsűrűség veszteség is)
* Folyadék visszatartás (ÖDÉMA) 
* MENSTRUÁCIÓ minden típusú zavara 
 * PCO

 * Inzulin Rezisztencia
 ENDOMETRIÓZIS 

 " Szia Móni!

Emlékszel rám? Találkoztunk egyszer, kisbabát szerettünk volna, ami jó ideje nem akart összejönni. Elkeseredésünkben 3 év után bejelentkeztünk lombikra, amit most már megnyugvással tettünk, férjemmel karöltve. Elég sokára kaptunk időpontot, de a lényeg, gondoltuk, hogy útban van már hozzánk is, a mi gyermekünk. Aztán késett a mensim, semmire nem gondoltam, mert néha kitolódik a ciklusom, bár az utóbbi időben, ez ha visszagondolok már nem volt jellemző.

Csak úgy csináltam egy tesztet és hihetetlen életemben először pozitívat teszteltem 38 évesen! Nem mertem örülni, újabb teszt, még vagy 5 és mind azt mutatta, hogy kisbabát várok. Azóta már a doki is visszaigazolta. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk! 

Köszönöm szépen a segítséged, a támogatásod, a hited. Sokat segített. Lehet nekünk is el kellett engedni ezt az egész akarást és ezért sikerült. Most már a 12. hétben vagyok, szépen nő a pocim és madarat lehet velünk fogatni! Sokszor gondolok rád, hogy mennyit segítettél. Hálásan köszönjük: a Pintér Család, immár hárman :D"

 

Mi az az ösztrogén dominancia? 

Az az állapot a női szervezetben, amikor túl sok az ösztrogén a progeszteronhoz képest!

Ez azért jelent gondot, mert a túltengő ösztrogénnek kedvezőtlen hatásai vannak a női szervezetre: 

• Növeli a vér sűrűségét (vérrög képződés) 

• Blokkolja a pajzsmirigy hormontermelését (p.m. elégtelenség) 

• Depressziót, szorongást vagy pánikbetegséget idézhet elő 

• Só és folyadék visszatartását idézi elő (lábdagadás, ödéma) 

• Növeli a testzsír mennyiségét, raktároz (elhízás) 

• Stimulálja a mell szövetet (mellfeszülés, mellcsomók) 

• Serkenti a méhnyálkahártya korlátlan növekedését (küret) 

• Felborítja a vércukorszintet (cukorbetegség, inzulin rez.) 

• Csökkenti az érrendszer tónusát (érfal elvékonyodás, kitágulás-magas vérnyomás) 

• Burjánzásra készteti a női szövet sejtjeit (proliferáció-cysta, myoma, endo) 

• Növeli az autoimmun betegségek rizikóját 

• Gátolja a sejtújulást (gátolja a programozott sejthalált) 

• Növeli a méh, mell és petefészek rák rizikóját 


A progeszteron vagy más néven sárgatest-hormon a női szervezet ellensúlyozó és szabályozó hormonja, az egyetlen hormon, mely képes az ösztrogént szabályozni és ellensúlyozni. Igen sokrétű pozitív hatásai és feladatai a következők: 

• Normalizálja a vérsűrűséget (nincs vérrög képződés) 

• Támogatja a pajzsmirigy megfelelő működését 
• Természetes anti-depresszáns a női szervezetben 
• Természetes vízhajtó 
• Segít a testnek átalakítani a testzsírt energiává 
• Gátolja a mellcsomók kialakulását 
• Szabályozza és kordában tartja a méhnyálkahártya növekedését 
• Normalizálja a vércukorszintet 
• Helyreállítja az érrendszer tónusát (érfal visszaerősödik) 
• Elősegíti a sejtújulást (támogatja a programozott sejthalált) 
• Megelőzi és gátolja a méh, mell és petefészek rák kialakulását 
• Megállítja a sejtek burjánzását 
• Segít normalizálni a petefészek működést 
• Rendben tartja a libidót 
• Normalizálja, szabályozza a menstruációs ciklust 
• Mivel a progeszteron teszi megfelelõ minőségűvé a méhnyálkahártyát, elengedhetetlenül fontos a megtapadáshoz, majd az Embrió életben maradásához és egészséges fejlődéséhez. 
• Megállítja és visszafordítja a csontritkulást 


Hogyan alakul ki az ösztrogén dominancia? 

Többlet ösztrogént sajnos sok forrásból beszerzünk a saját termelésünkön túl: fogamzásgátlókból, csapvízből, xeno-ösztrogénekből. Míg progeszteronhoz nem jutunk könnyen külső forrásból, ráadásul ha nincs kielégítő peteérés utáni progeszteron termelődésünk a petefészkeink által, akkor bizony ÖSZTROGÉN-DOMINANCIÁNK alakul ki. Az ösztrogén dominanciát természetes progeszteron pótlással tudjuk ellensúlyozni és megszüntetni. 

 letoltes.jpg

Ösztrogén dominancia

A folyamatos ösztrogén bevitelnek köszönhetően jöhet létre az úgynevezett ösztrogén-dominancia, ami nem más, mint amikor túl sok ösztrogén van a szervezetünkben a progeszteronhoz képest, azaz felborult az egyensúly. Dr. Lee honosította meg ezt a definíciót.

Fontos megértenünk, hogy az ösztrogén dominancia nem azt jelenti, hogy az ösztrogén szintünk hihetetlenül magas, hanem azt, hogy nincs elegendő progeszteronunk, ami képes lenne megfelelően ellensúlyozni az ösztrogént! Mert gondoljunk csak bele, közel nulla progeszteron mellett normál vagy alacsony ösztrogén szint is ÖSZTROGÉN DOMINANCIA! Azaz kettejük egymáshoz való viszonya számít, nem pedig a laborokban használatos határértékek!

Amikor ösztrogén-dominancia áll be a szervezetben, az ellensúlyozatlan ösztrogén

különböző nemkívánatos tüneteket, betegségeket okoz egy nő szervezetében.

Az ellensúlyozatlan ösztrogén képes burjánzásra késztetni a női szövetek, mint méh, petefészek, húgyhólyag, végbél, mellek sejtjeit (proliferáció), képes felborítani a ciklusunkat, képes peteérés nélküli ciklusokat okozni, képes blokkolni más hormonok termelődését, képes blokkolni a programozott sejthalált (apoptózis), képes vérrögöket képezni a vérünkben és így tovább…

Minél több ideig van ellensúlyozatlanul, annál súlyosabb tüneteket idézhet elő.

Mónika!

Alig néhány hete beszéltünk, s létezik, hogy ilyen rövid idő után már érzem a javulást? Igaz, hogy volt kicsi fenntartásom, de arra nem számítottam, hogy végig fogom tudni aludni az éjszakát és nem izzadok a munkahelyemen mint egy ló.

A kolleganőim is kérdezgetnek, hogy mit csináltam. Ja és képzeld megszűntek a falási rohamaim. Már nem szaladok neki a hűtőnek, mikor miért és zabálok. Tényleg alig hiszem el, de igaz, nálam már most beindult valami. Remélem így is marad, optimista vagyok nagyon.

Még jelentkezem! Üdvözöllek a Rózsadombról kivirulva és megújulva Hédi.


  Mik azok a XENO-ösztrogének?

“Több mint hatvan éven keresztül tanulmányoztam az élő rendszereket és ez meggyőzött arról, hogy testünk sokkal tökéletesebb, mint amit a betegségek végtelen listája sugall. A szervezet fogyatékosságai sokkal kevésbé a velünk született hibákból, mint inkább a szervezetünkkel szemben elkövetett visszaéléseinkből ered.” – Szent-Györgyi Albert

A világháború után, amikor elkezdődött az iparosodás és a vegyipar virágkorát élte, kezdtük el gyártani és alkalmazni a xeno-ösztrogéneket. A cél a malária kezelése és a szúnyogirtás volt, majd rájöttünk, hogy rovarirtásra és permetezésre is tudunk használni xeno-ösztrogéneket, mint. pl a DDT-t.

Sajnos már csak a huszadik század közepére kezdtünk rájönni, hogy jóval nagyobb kárt tettünk magunkban, mint gondoltuk. Először az állatvilágon lehetett megfigyelni, hogy a xeno-ösztrogénektől felborult az endokrin rendszerük és képtelenek lettek a párzásra, fogamzásra és életre való utód világra hozására. Sajnos a xeno-ösztrogének banális, mindennapjainkban előforduló környezeti mérgek, mesterséges vegyszerek, mint a dioxin, PCB-k, DDT és nonyl-phenol származékok. Szervezetünkbe jutva képesek egyszerre jóval több ösztrogén receptort aktiválni és ezáltal egy nagyon erős ösztrogén hatást elérni.

 

vegyszerek.jpg

A következő termékekben találhatóak meg mindennapi életünkben:

Öblítők – mosó és tisztítószerek (főleg klór származékok), PVC, laminált parketta bevonata, festékek, oldószerek, hígítók, lakkok, aceton, körömlakkok, rovarirtók, permetszerek, gyomirtók, műanyagok (hő hatására BPA szabadul fel belőlük), stb…

 

M I É R T    K R É M?

mert a szájon át bevett készítmények (tabletták) közel 90%-a elvész az emésztőrendszer és a máj munkája révén. Így annyival több hatóanyagot kell bejuttatni, ami pedig mérgezi a májat és mellékhatásokat okoz. A transzdermális, azaz krém formátummal majdnem 100% jut a véráramba rendkívül gyorsan és nem terheltük a májat.

MIÉRT TERMÉSZETES?

Mivel egy természetben előforduló növény, a mexikói vad yam gyökér állítja elő. Ebből a gyökérből vonjuk ki a hatóanyagot, így kerül a krémbe. Teljesen természetazonos, a szervezet úgy ismeri fel, mint a sajátját. Teljesen veszélytelen, nincsenek mellékhatásai és nem lehet túladagolni. Ezenkívül paraben tartósítószerektől és szintetikus gyógyszerektől mentes.

KINEK SEGÍT?   

 

MINDEN NŐNEK, 

   akinek ösztrogén dominanciából eredő

nőgyógyászati problémái vannak,

kortól függetlenül.

VAN-E MELLÉKHATÁSA,

TÚL LEHET-E ADAGOLNI?

SEMMILYEN MELLÉKHATÁSA NEM KIMUTATHATÓ. Túladagolni nem lehet. Ha valaki mégis egy egész tubusnyit magára kenne egyszerre, egyszerűen elaludna, mert elernyeszti az izmokat. 

 

Szia Móni! Letisztult szépen az arcom a pattanásoktól, jó újra tükörbe nézni! A cisztám mérete is csökkent egy picit, most voltam a dokinál, de remélem még fog csökkenni továbbra is. Túl vagyok a vizsgáimon és most jó kis pihi jön, megérdemlem. Szép napot! Lilla Szolnokról.

 

Dr. Platt belgyógyász Medical Center California www.drplatt.com

Különleges hormon: a Progeszteron

Michael E. Platt M.D.

Meglepő, hogy orvosi körökben milyen keveset tudnak a progeszteronról, illetve a progeszteronhiány következményeiről. Sok esetben ezek a következmények gátolják a természetes progeszteron pótlásának lehetőségét. Meglehetősen egyszerű a nőknél az alacsony progeszteronszint megállapítása, ugyanis ezeknek a nőknek PMS-e van., melynek tünetei az erős menstruációs görcsök, a fejfájás, és a mellek érzékenysége stb. Ezeknek a nőknek ösztrogén-dominanciájuk lesz, és gyakran komplikációkkal találják magukat szemben, pl. ciszták jelennek meg a méhben vagy a mellekben. 

Egy brit orvosi szaklap, a Lancelet nem régiben megjelent cikkében arról számolt be, hogy azoknál a nőknél, akiknél fibriózisos beteséget állapítottak meg, nagyobb eséllyel alakult ki mellrák. Ez nem meglepő hiszen a fibriozisos betegségnél, minden nőnél alacsony progeszteronszintet állapítottak meg. Az alacsony progeszteronszint, ösztrogéndominanciához vezet. Az ösztrogénről pedig tudjuk, hogy rákot okoz. 

A PMS-s nők tünetei: menstruációs görcs, fejfájás, mellek érzékenysége. Ha természetes progeszteront adunk nekik felszámolhatjuk a PMS-t, továbbá segít megszünteti a migrénes fejfájást, az allergiát, beleértve az asztmát is. A progeszteron megelőzi az elhízás több okát is. Thermogenikus, így segít a zsírégetésben, elősegíti a pajzsmirigy jobb működését és leglényeges, hogy megelőzi az inzulin túltermelődését, amely leginkább felelős hormon a zsír termelésében és raktározásában. 

Azoknak a nőknek, akiknek már fibriozisos betegsége vagy méhfibriózisa van, a progeszteron krém alkalmazásával el fognak tűnni a problémái. 300 különböző receptor van mindenütt a testben, így világos, miért is olyan fontos a szervezetnek a progeszteron hormon. Az alacsony progeszteron szintű nőknél gyakori a reggeli rosszullét a terhesség idején, valamint az elvetélés veszélye is fennáll. 

A klimaxos nőknél, elsődlegesen természetes progeszteronnal kellene végezni a hormonpótlást, nem pedig az ösztrogénnel, amivel általában szokták. A természetes progeszteron jótékonyabb hatású a csontritkulás kezelésére, mint az ösztrogén, amely szintén segíti a csontok meszesedését. Az ösztrogén lerombolja a vérereket, ezért nem ajánlják a koszorúartériás betegségben szenvedő nőknek. A progeszteron rendkívül hasznos a vérereknek, megelőzhető vele a szívrohamot. szintetikus progesztint kapnak, például Proverát, amivel a méhrákot akarják megelőzni. Az ösztrogén mindig egyik kockázati tényezője a mellrák kialakulásának, nemrégiben felfedezték, hogy a Provera használata a duplájára növeli a mellrák kialakulásának esélyét. A természetes progeszteronnal megelőzhető a mell- , méh-,valamint a petefészekrák kialakulása.

Ezenkívül az ösztrogén és a szintetikus progesztin lipogenic, zsírt és cellulitiszt hoznak létre. A progeszteron a jótevő hormon, amely növeli a nők libidóját, míg az ösztrogén erre nem képes. Néhány dolog amit szeretnék még megosztani Önökkel. Először is sokkal könnyebb a betegséget megelőzni, mint kezelni. Például a mellrákot megelőzhetjük a természetes progeszteron használatával. Másrészt rendkívül fontos, hogy a test hormonszintjét egyensúlyban tartsuk. Ha felborul az egyensúly, az túltermeléshez vezet, amelynek súlyos következményei lehetnek. Az egyszerű vér panel, meghatározza az ember hormonális helyzetét és észszerűen pótolja, növeli a különböző hormonokat, ez lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül megőrizzük egészségünket."

 

Szia Mónika! Jó hírekkel jelentkezem nálad. Tudod korai petefészek kimerülést állapított meg nálam a doki 34 évesen és én még szeretnék gyermeket a férjemmel. Már annyi mindenen keresztül mentünk, s akkor derült ki az Amh vizsgálat által, hogy 0,1 lett az eredményem, azaz remény szinte semmi. Ez végtelenül elkeserített minket. Lehetőségként csak a petesejt donációt ajánlotta doktor úr. Ekkor találtunk rád. Még konkrét eredményről, terhességről nem tudok beszámolni, de érzem, hogy van újra peteérésem és az ovulációs mikroszkóp is kimutatta.

Na és most jön a lényeg, hogy a vizsgálat, amit újra kifizettünk és megnéztek, az Amh, most 0,4 lett! Ez olyan örömmel tölt el bennünket és bizakodunk nagyon. Vesztenivalónk már nincs! Köszönöm a komplex segítséged, az ötleteid, a biztatásod, remélem, hogy lesz nekünk is gyermekünk, egyre jobbak az esélyeink! Puszi: Szilvi

 A természet rendje

landscape.jpg

Nagyon fontosnak tartjuk elmondani, hogy a célunk semmiképpen sem a természetbe való beavatkozás. De be kell látnunk, hogy a szintetikus és xeno-ösztrogénekkel mi voltunk azok, akik beleavatkoztunk a természet rendjébe, mi voltunk azok, akik felborították az egyensúlyt sok évtizeddel ezelőtt.

Éppen ezért most ránk hárul a feladat, hogy a testünknek segítséget nyújtsunk és visszaadjuk neki azt, amit elvettünk…

Ezért a hangsúly azon van, hogy csak és kizárólag természetes (természetazonos) progeszteron hatóanyagot szabad erre a célra alkalmazni gyógynövények kivonatából előállítva és azt is csak fiziológiai mennyiségben szabad visszajuttatnunk, hogy a végeredmény ugyanolyan legyen, mintha maga a szervezet tette volna mindezt.

A legideálisabb erre a transz-dermális alkalmazás, azaz a bőrön keresztül, krém formájában. A progeszteron szájon (emésztőrendszeren) át való bejuttatása rendkívül alacsony hatékonyságú. Viszont a transz-dermális módszerrel fájdalommentesen, egyszerűen és a legmagasabb hatékonysággal tudjuk visszajuttatni a szervezetbe, amely ott azonnal beépül és aktivizálódik, nem okozva mellékhatásokat.

 

Kedves Mónika!

A műtét után jelentkeztem nálad, hogy megoldjuk a problémáimat, amik sajnos még azután is fennálltak. Hiába műttettem meg magam, nem hiszem el. Most jutottam el odáig, hogy írjak a tapasztalataimról. Soha eddigi életemben még nem volt 25 napos a menstruációm, csak rövidebb. Mielőtt megjött napokig tartó görcsölés és szinte elviselhetetlen fájdalom. Most ez nem volt már, igaz, hogy az első 1-2 nap még mindig erős, de utána normalizálódik szépen. Tisztább lett az arcbőröm is, szinte hihetetlen, hogy 4 hónap után. Köszönöm a segítséged, hozzád is ismerős által jutottam el, de ajánlani is foglak mindenkinek! Szeretettel üdvözöllek! Erzsébet

Személyre szabott konzultáció:

 Magyar Mónika 

balaton-mon.jpg

30/ 33-55-775

 magyar.monika1@gmail.com

 

ÉLJ ÉS VIRULJ! 

 Kép

 Öngyógyítás meditáció a linkre kattintva meghallgatható

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Nánási Andrea
06-30-639-69-67
nanasiandrea7@gmail.com
Magyar Mónika
06/30-33-55-775
magyar.monika1@gmail.com

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 232542
Hónap: 1660
Nap: 73